Nejnovější recenze ze sekce Konferenční stolky
- Český návod
- pekny, lehoucky konf.stolek
Hezký praktický stolek na odložení kávy a jiné. Splnil mé očekávání.
- Stolek se skleněnou deskou a držákem na časopisy je vtipně vymyšlený, snadno sestavitelný, stabilní a vhodný do malého bytu.
- Řemeslné provedení jednotlivých součástí stolku není příliš pečlivé - u takového výrobku bych očekávala dokonale rovné hrany a zbroušení "okují" po svařování prvků. Ale takových drobných vad si ten, kdo stoleček podrobně nezkoumal, ani nevšimne. Celkově je to elegantní a jemný doplněk moderního interiéru (obývacího pokoje, ložnice nebo pracovny).
- lehký na přenesení
Spokojenost
velmi pěkné zpracování, kvalitní
Stůl je opravdu vysoký což teď nebývá zvykem mám radost . Složení bylo rychlé a vše bylo v pořádku.
Jednoduchá montaz
Mám několik obdobných stolku,tak zde byla zajímavá nabídka jak je v bytě doplnit i jako odkládací stolky.
- Za ty peníze super, šikovné šuplíčky
Se stolkem jsem spokojen
- Praktické 3 patra na jedné straně prostor pro koš na druhé
Stůl je stejně velký u země takže okopáváni prstů.
Krásně se konferenční stolek sestavil.
Úžasný velká spokojenost děkuju vám všem
- je přesně takový jaký jsem rok hledala a našla
- o nevýhodě nevím,
- Stolek je stabilní, jednoduchá montáž.
- SUper vzdušný stolek
- na fotce nebyly dostatečně vidět všechny barevné fleky. Myslím, že někdy méně je více. Asi by to bylo hezčí bez těch zelených a světle béžových fleků, který se tam moc nehodí. Jinak je stolek bytelný .
- asi 10 dní jsem se dohadovala ohledně přivezení zboží. Podmínka, že musí být člověk celý den doma je dost limitující a pak když jsem si vzala v práci dovolenou, tak mi paní volala, že mi to nestačí přivést, ať si nahlasim jiný termín.
- Doporučuji proto zaplatit zboží při převzetí a ne předem.
- Stůl do obýváku prostě fain
Textilomanie COXE 105x53 cm dekor mramor
Přidáno: 20. dubna 2024
(naposledy upraveno 20. dubna 2024)
Zakoupeno v Výprodej Povlečení
- Jednoduché a cenově odpovídající
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »